Reisadvies

Baja California Routes

Liveaboard routes Baja California

Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. Je geniet van uitstekende service aan boord en duikt op de mooiste plekken rond Baja California! Diving World heeft een aantal liveaboard boten geselecteerd met eerste klas service en accommodatie. Iedere boot heeft zijn eigen sfeer, maar de kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke waarde.

Baja California is vooral bekend door de duikstekken rondom Socorro en Guadalupe Island. Ontmoetingen met grote pelagische vissen, zoals hamerhaaien,walvissen, walvishaaien en mantaís zijn hier heel normaal. Baja California is ook een van de weinige plekken waar je nieuwsgierige zeeleeuwen tegenkomt en je kunt (kooi)duiken naar witte haaien!

Liveaboard vertrekschema

2 gevonden.

Guadalupe

Grote Oceaan > Mexico > Baja California Routes

Guadalupe wordt gezien als een van de beste plekken ter wereld om oog in oog te staan met witte haaien. Hier staan meer dan 200 witte haaien geregistreerd!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Socorro

Grote Oceaan > Mexico > Baja California Routes > TOP voor groot zeeleven

Bij veel duikers die van groot zeeleven houden op het verlanglijstje vanwege de buiten proportionele kans op ontmoetingen met hamerhaaien en mantaís!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
2 gevonden.

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots