Reisadvies

Seychellen Routes

Liveaboard routes rond de Seychellen

Liveaboard bootreizen zijn de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onder- (en boven)waterwereld van de Seychellen. Je hebt de mogelijkheid drie of meer duiken per dag te maken en aan boord geniet je van uitstekende service. Daarnaast beschikken de liveaboard boten in de Seychellen over eerste klas accommodaties. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn in de verschillende boten van gelijke kwaliteit. Wel heeft iedere boot haar eigen specifieke sfeer. Hierdoor kun je kiezen voor een boot waar je je helemaal thuis voelt.

De liveaboard routes in de Seychellen zijn uniek. De boten varen naar riffen en wrakken tussen ťn rond de eilanden in de Seychellen. Dit betekend dat je niet enkel op zee bent, maar ook kunt eilandhoppen. Tijdens je tijd op de liveaboard boot kun je zowel genieten van de wonderen onder de golven als van de prachtige omgeving en natuur boven water. Een unieke vakantie dus. De vaarroute wordt door de kapitein en duikgids bepaald, afhankelijk van het seizoen en de weersomstandigheden. Zo krijg je de beste garantie op een optimale vaarroute.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Island Hopping Seychellen

Indische Oceaan > Seychellen > Seychellen Routes

Eilandhoppen is een unieke manier om zo veel mogelijk van de Seychellen te zien. Je bezoekt de beste duikstekken ťn hoogtepunten boven water!

Offerte aanvragen
 
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots