Reisadvies

SY Pindito

SY Pindito
   
€3970,-
Vanaf €3170,-
Per persoon voor 10 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All Inclusive

Aanbieding: 20% korting op geselecteerde routes!

SY Pindito

Aanbieding: 20% korting op geselecteerde routes!

Duikvakantie Pindito: Al jaren lang bevaart de Pindito onder Zwitsers management de wateren rondom IndonesiŽ. Dit 40 meter lange schip kenmerkt zich door de rustieke houten constructie in typisch Indonesische stijl en biedt plaats aan maximaal 16 gasten.

De belangrijkste bestemmingen van de Pindito zijn de reizen van 11 nachten naar Raja Ampat, de Banda Zee en Komodo.
2 keer per jaar is er een unieke Biodiversity tour van 16 nachten die deze regio's met elkaar verbindt.
Sinds 2014 worden ook de de Oostindonesische regio's Alor en Timor aangedaan.

Hutten
Aan boord van de Pindito bevinden zich 8 comfortabele hutten. Alle hutten zien voorzien van een individueel bedienbaar aircosysteem, eigen douche en toilet.
Er zijn 6 hutten met een groot tweepersoonsbed en 2 hutten met 2 ťťnpersoonsbedden. In enkele hutten, met een 2 persoonsbed, is het mogelijk om op verzoek een extra ťťnpersoonsbed bij te plaatsen.

De indeling
In de ruime lounge van de Pindito worden diverse inheemse en westerse gerechten geserveerd die in de keuken worden bereid.
Naast een koelkast met verfrissende drankjes, een koffiecorner en een kleine bibliotheek is er een een tv aanwezig in de lounge.
Op het zonnedek zijn diverse ligstoelen beschikbaar, maar ook voor een plekje in de schaduw zijn er ligstoelen beschikbaar.

Voor fotografen is er een extra ruimte voor het fotomateriaal en laadstations met 110 en 220 volt.
Het duikdek beschikt over voldoende ruimte voor alle duikuitrusting en een buitendouche.
Vanzelfsprekend is er een radar, satelietnavigatie en sonar aanwezig, daarnaast is de Pindito een BKI geclassificeerd motorschip.

Bij een bezoek aan wal staat er in Komodo zeker een bezoek aan de Varanen op het programma. Daarnaast kunt u, wanneer de omstandigheden het toelaten, gratis waterskiŽn.

Een boot wat staat onder Zwitsers beheer, vriendelijk personeel, heerlijk eten en eerste klas duiklocaties staan garant voor een onvergetelijke duikvakantie aan boord van de Pindito!

Kaart

Liveaboard vertrekschema

Routes

Bali - Komodo - Bali

AziŽ > IndonesiŽ > IndonesiŽ Routes

Duiken op vulkanen, tussen onvoorstelbare hoeveelheden vis en grote pelagische soorten, koraal in alle kleuren van de regenboog ťn de Komodovaraan!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Biodiversity

AziŽ > IndonesiŽ > IndonesiŽ Routes

Echt alles zien wat IndonesiŽ te bieden heeft? Vaar in twee weken van Flores via de Banda-eilanden, Ambon en Misool naar Raja Ampat ťn vice versa!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Halmahera

AziŽ > IndonesiŽ > IndonesiŽ Routes

Duiken in een relatief onontdekt gebied? Vaar mee tijdens de Halmahera route en geniet van prachtig begroeide riffen en onaangetaste harde en zachte koralen.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Komodo National Park

AziŽ > IndonesiŽ > IndonesiŽ Routes > TOP voor mooi koraal

Komodo NP is ťťn van de grootste beschermde gebieden ter wereld en met haar zeldzame verscheidenheid ook ťťn van de meest diverse en interessante!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Raja Ampat

AziŽ > IndonesiŽ > IndonesiŽ Routes > TOP voor mooi koraal

Raja Ampat is het neusje van de zalm in de duikwereld. De marine diversiteit in deze regio is het allergrootst van de gebieden in de Koraaldriehoek!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info

Route: Raja Ampat

Raja Ampat is een archipel bestaande uit meer dan 1500 kleine eilandjes en ondiepten rond de vier belangrijkste eilanden: Misool, Salawati, Batanta en Waigeo. Het is een deel van de West-Papoea provincie van IndonesiŽ en een waar liveaboard domein!

Raja Ampat is het neusje van de zalm in de duikwereld. De mariene diversiteit in deze regio is het grootst van alle gebieden in de Koraaldriehoek! Meer dan 1300 vissoorten, 600 koraalsoorten (97 % van alle rifkoralen zijn hier te vinden) en 699 soorten weekdieren zorgden ervoor dat de regio een beschermde status kreeg.

Tot de meest indrukwekkende ervaringen in Raja Ampat behoren de ontmoetingen met de inheemse wobbegongs, de ongelooflijke schoonheid van Waigeo, de paddenstoeleilanden en lagunes van Misool en de pure vreugde van het dobberen rond een aantal van de meest ongerepte en kleurrijke koraalriffen op aarde.

Duiken in Irian Jaya betekent vooral stromingsduiken. De stromingen die door het gebied lopen zorgen voor een rijke bron van voedsel voor de talloze vissen en koraal. Sommige gebieden beschikken over enorme scholen vis en er worden regelmatig haaien waargenomen. In Mansuar is het mogelijk om grote groepen manta's en schildpadden tegen te komen. Vanaf de boot en dicht bij de kant krijg je de kans te snorkelen met dolfijnen en passerende walvissen.

De soms sterke stromingen maken duiken in Raja Ampat niet geschikt voor absolute beginners. Het zicht is meestal zeer goed, maar kan variŽren.

Het is bijna onmogelijk om een vaste route te beschrijven door de grote keuze in prachtige duikstekken. Geen enkele reis is hetzelfde. Er zijn veel hoogtepunten in Raja Ampat en iedereen heeft zo zijn eigen favorieten. We beperken ons hier dus noodgedwongen tot de must see stekken, zonder welke geen enkele liveaboard trip compleet zou zijn.

Andere routes

De Pindito bevaart verschillende routes in het prachtige IndonesiŽ. Er wachten onder andere indrukwekkende pinnacles, diverse grote scholen vis en misschien wel ontmoetingen met de uitzonderlijke Mola Mola, walvishaai, dolfijnen of zelfs mantaís op u! Daarnaast zijn de wateren rond IndonesiŽ rijk begroeid en kunt u Ė wanneer u kopje onder gaat Ė genieten van het ongekend mooie uitzicht over koraaltuinen, anemoonvelden en meer Ö

Ilike vaart verschillende routes waarvan sommige elkaar overlappen elkaar maar ze kennen wel een verschillende eind- of beginlocatie. De totale ervaring van een liveaboard reis is onbeschrijfelijk, maar u kunt onder andere de volgende wonderen verwachten wanneer u aan boord gestapt bent!

Komodo route:
Tijdens de Komodo route vaart de Pinito onder anderen door de Baai van Bima. Hier kunt u op wereldniveau genieten van het macroleven, ideaal voor fotograven. De vulkaan op het eiland Sangeang in 2015 nog uitgebarsten, waardoor het onderwater mogelijk is opdwarrelende gassen te bewonderen die oprijzen uit de bodem. Daarna wordt er koers gezet richting Komodo nationaal park, hier wachten pinnacles en een divers aanbod aan grote vissoorten uw op. Ook is de kans op de ontmoeting met mantaís relatief groot in dit gebied. Vervolgens wordt er onder andere uitgevaren naar de riffen van Padar Eiland en Nusa Kode (waar u kans heeft om de uitzonderlijke Mola Mola te spotten). Ten slotte kunt u natuurlijk niet thuis komen zonder een glimp opgevangen te hebben van ís werelds grootste hagedis: de Komodo dragon (ook wel Komodo varaan) op het eiland Komodo.

Komodo Ė East Flores route:
Deze route is vergelijkbaar met de Komodo route, al start deze vanuit noord/centraal Komodo. Duik de diepte in en aanschouw ook hier pinnacles. Daarnaast is er sprake van (zeer) helder water, waardoor u alles op de zandbodem en de sprookjesachtige koraal muren kunt waarnemen.

East Flores-Alor-Forgotten Island route:
Tijdens de East Flores Alor Forgotten Islands route kunt u tussen spleten op zoek gaan naar de kleinste zeepaardjes ter wereld: de pygmy sea horse. Daarnaast komt u oog in oog te staan met rustende white tip haaien. Wanneer jullie verder reizen naar Alor, staan er verticale koralen en uitgestrekte velden vol anemonen op de planning. Daarnaast wordt er onder anderen een bezoek gebracht aan de straat van Pantar waar geregeld ontmoetingen plaatsvinden met dolfijnen of zelfs walvishaaien. Ten slotte is het tijd voor de wateren rond Wetar Island, waar je geweldige drop-offs kunt maken, gevolgd door een bezoek aan de Forgotten Islands. Hier zitten de wateren vol verrassingen zoals hamerhaaien.

Forgotten Islands-Maluku route/ Maluku-Triton Bay route:
Tijdens deze route duikt u in de wateren rond de Tanimbar eilanden, Nil Desperandum - waar u een grote kans heeft om zeeslangen tegen het lijf te zwemmen -, de Banda Zee - vol drop-offs en pinnacles, Gunung Api - waar onder anderen een schermerduik op de planning staat (een aantal jaren geleden is Gunung Api vol gestroomd met lava, die alle begroeiing meetrok. U kunt nu zelf aanschouwen hoe sterk en rijk alle begroeiing en bewoners - zoals de mandarijnvissen - zijn teruggekeerd, op een bijzondere ondergrond) en Laha Bay in Ambon Ė een van ís werelds beste muck dive stekken, samen met de stekken die bezocht worden tijdens de Maluku-Triton Bay route.

Op de Maluku-Triton Bay route treft u daarnaast nog talloze grote roofvis soorten bij Nausa Laut (wat deels beschermd natuurgebied is). Bij deze route wordt ook de Banda Zee bezocht. De Triton Bay beschikt over 6000 kilometer aan prachtige koraal tuinen en bossen van zwart koraal, hier is het mogelijk oog in oog te komen staan met walvishaaien.

Triton Bay-Raja Ampat route / Raja Ampat Route:
De Triton Bay Ė Raja Ampat route bevaart gedeeltelijk de zelfde wateren als de Maluku-Triton Bay route. Daarnaast doolt deze rond in de wateren van Raja Ampat.

Fotoís

SY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY Pindito

Route: Raja Ampat

SY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY Pindito

Andere routes

SY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY PinditoSY Pindito

Prijzen

Voor vertrekschema, routes & aanbiedingen zie tabblad "liveaboard vertrekschema" hierboven.

Voor vragen over prijzen van pakketreizen kun je contact met ons opnemen via e-mail: info@divingworld.nl of telefoon: +31(0)314-653180.

Inbegrepen:

 • cruise in 2-persoons standaard hutten
 • alle transfers ter plaats
 • all-inclusive: alle maaltijden, thee, koffie, frisdranken, bier en wijn
 • 3 tot 4 duiken per dag tanks, lucht, lood & diensten van duikgids
 • NITROX 32% gratis
 • alle excursions
 • diensten van onze lokale agent
 • zekerheid van een ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten bedrijf
 • Ä 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier

Niet inbegrepen:

 • retourvluchten (zie hieronder voor de mogelijkheden)
 • Ä 15 administratiekosten per boekingsformulier / factuur
 • Ä 2,50 bijdrage calamiteitenfonds (per 9 personen)
 • eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering indien gewenst

Bijkomende kosten:

 • tip voor de bemanning en voor de gids (naar tevredenheid)
 • rifbelastingen, exitbelasting, visumkosten & evt. brandstoftoeslagen voor de cruise
 • huur uitrusting/materiaal indien gewenst (dient vooraf gereserveerd te worden)
 • eventueel daghotel & extra transfer na check-out boot bij een late terugvlucht indien gewenst

Vluchten naar IndonesiŽ met Diving World

Voor vluchten naar IndonesiŽ werkt Diving World & Liveaboards.nl alleen met gerenomeerde lijndienst luchtvaartmaatschappijen. Vluchten via ons zijn uiteraard met SGR, ANVR en Calamiteitenfonds zekerheid geboekt.
Voor onze klanten zoeken wij graag de allergunstigste vluchten op basis van prijs, schema en vertrek luchthaven. Vraag een offerte aan via de link hierboven.

Indicatie vluchtprijzen met Diving World:

Indicatie vluchtprijzen naar Denpassar (Komodo cruises):
Standaard seizoen = Ä 700 pp - Ä 900 pp
Internationale vakantieperioden (Kerst & Nieuwjaar, juli & augustus) = Ä 900 pp - Ä 1200 pp

Indicatie vluchtprijzen naar Sorong (Raja Ampat / Papua):
Standaard seizoen = Ä 900 pp - Ä 1300 pp
Internationale vakantieperioden (Kerst & Nieuwjaar, juli & augustus) = Ä 1100 pp - Ä 1500 pp

Vanaf luchthavens in Nederland, BelgiŽ & Duitsland:

EmiratesQatar

Algemene informatie:

 • Ä 25 klanten korting op een volgende reis! klik hier
 • Bagage regelmenten informatie: klik hier
 • Accommodatietypes en verzorgings informatie: klik hier
 • Lijndienstvluchten informatie: klik hier
 • Vertrek luchthavens: klik hier
 • Reis- en annuleringsverzekering informatie: klik hier
 • ANVR brochure & reisvoorwaarden: klik hier
 • SGR (financiŽle) Garantieregelingen: klik hier
 • Calamiteitenfonds Garantieregelingen: klik hier

Let Op! Door de grote diversiteit van inkoopbronnen van Diving World tonen de prijslijsten geen real-time beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchtklassen (zie "Lijndienstvluchten" bij "Algemene informatie" hierboven) en kamers ten tijde van publicatie en zijn vaak afhankelijk van de dagprijzen van onze partner tour operators. Indien de goedkoopste vluchten en accommodatietypes niet meer beschikbaar zijn ten tijde van boeking (of offerte) bieden wij de volgende laagste beschikbare dagprijs vrijblijvend aan voordat wij uw boeking definitief maken.

Reis reserveren

Vul het gehele boekingsformulier hieronder in om je reis te boeken.

Deelnemer 1 (tevens hoofdboeker)

Voornaam/voornamen (zoals in paspoort)

*

Achternaam (zoals in paspoort)

*

Straat en huisnummer

*

Postcode

*

Woonplaats

*

Land

*

E-mailadres

*

Telefoonnummer

*

Telefoonnummer (alternatief)

Mobiel telefoonnummer

Telefoonnummer thuisblijvers

*

* deze velden zijn verplicht

Vul hier jouw reisgegevens in

Vertrekdatum

Retourdatum

Bestemming

, Anders:

Luchthaven van vertrek

, Anders:

Vakantiebestemming

Stad:
, Anders:

Accommodatie:
, Anders:

Verzorging

Logies
Logies en ontbijt
Halfpension
Volpension
All-inclusive

Kamertype(s)

x 1 pk
x 2 pk
x 3 pk
x 4 pk

Vakantiebestemming

Stad:
, Anders:

Accommodatie:
, Anders:

Verzorging

Logies
Logies en ontbijt
Halfpension
Volpension
All-inclusive

Kamertype(s)

x 1 pk
x 2 pk
x 3 pk
x 4 pk

Opmerkingen (speciale wensen etc.)

 

 

Deelnemer 1

Personalia

Geslacht*:

Geboortedatum* (DD-MM-JJJJ):
Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

Paspoortnummer:

(alleen nodig voor liveaboards)
Achternaam (zoals in paspoort):

Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

E-mailadres:

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen

Duikpakketten


Duikpakket:

Begindatum:
Eigen duikervaring:

Opmerkingen:

(uitrustingen, huur, etc.)

Cursussen

Cursus:
Begindatum:
Opmerkingen:

(uitrustingen, huur, etc.)

 

 

Deelnemer 2

Personalia

Geslacht:

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ):
Voornaam/voornamen (zoals in paspoort):

Paspoortnummer:

(alleen nodig voor liveaboards)
Achternaam (zoals in paspoort):

Annuleringsverzekering voor deze deelnemer afsluiten
Reis- en duikverzekering voor deze deelnemer afsluiten

E-mailadres:

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen

Duikpakketten


Duikpakket:

Begindatum:
Eigen duikervaring:

Opmerkingen:

(uitrustingen, huur, etc.)

Cursussen

Cursus:
Begindatum:
Opmerkingen:

(uitrustingen, huur, etc.)
Nieuwe deelnemer toevoegen

 

VerzendenOp deze overeenkomst zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Download hier de ANVR reizigersvoorwaarden (printversie). Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met deze voorwaarden, alsmede met de aanvullende voorwaarden die Diving World Nederland BV voor haar reizen stelt (zie aanvullende voorwaarden van Diving World Nederland BV hieronder). Met het via internet verzenden van dit boekingsformulier sluit de reiziger een overeenkomst met Diving World Nederland BV. Na bevestiging van deze inschrijving is de overeenkomst voor de reiziger verbindend.

Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Diving World Nederland B.V.

Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (allťťn klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).
Ik ga akkoord met de aanvullende reisvoorwaarden en privacy policy van Diving World.
Ik ga akkoord met de aanvullende verzekeringsvoorwaarden.
* deze velden zijn verplicht

Tik de validatiecode over in het tekstvakje

*
ANVR-Reizigersvoorwaarden

Liveaboards.nl (Diving World Nederland BV) (KvK Arnhem 09098414) is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.) Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel op vakantie.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden van Liveaboards.nl (Diving World Nederland BV) van toepassing zijn, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Wij gaan ervan uit dat u van deze reisvoorwaarden en onze aanvullende voorwaarden op de hoogte bent bij het maken van een boeking. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de aanvullende reisvoorwaarden van Liveaboards.nl (Diving World Nederland BV).

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Liveaboards.nl (Diving World Nederland BV) (KvK nr. 09098414) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite ( vetgedrukte naar keuze ) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriŽren.ĒOnder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Reis- en annuleringsverzekering

Wanneer u een vakantie plant, gaat u ervan uit dat er niets op uw weg komt om deze plannen te dwarsbomen. Toch kan er altijd onverwachts iets gebeuren waardoor uw vakantie vooraf of tijdens uw reis minder plezierig verloopt of zelfs onderbroken moet worden. Het is dan prettig om te weten dat u goed verzekerd bent. Het ongemak is al vervelend genoeg, laat staan de financiŽle consequenties. Als extra service bieden wij u een reis- en annuleringsverzekering aan van Allianz Global Assistance.

Een annuleringsverzekering biedt zekerheid voor ťn tijdens uw reis. Mocht u onverwacht niet op vakantie kunnen of uw reis moeten onderbreken, worden de kosten door de verzekering vergoedt. Denk hierbij aan ernstige ziekte, onvrijwillige werkloosheid, echtscheiding of het overlijden van een direct familielid. Geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan, mar goed om verzekerd te hebben! De annuleringsverzekering dekt tevens uw duikpakket, zelfs bij een zware verkoudheid (met doktersverklaring).

Reisverzekering: Ä 2,55 per dag (Europese Unie), Ä 3,50 per dag (Egypte) of Ä 4,50 per dag (wereldwijd) excl. Ä 4,50 poliskosten wanneer geen annuleringsverzekering afgesloten wordt.

Annuleringsverzekering: Een annuleringsverzekering kost 6% van de totale reissom + poliskosten excl. assurantiebelasting (21% van polis + poliskosten).

Wanneer u regelmatig op reis gaat is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering iets voor u. U kunt dan altijd op reis gaan zonder dat u zich om de verzekering hoeft te bekommeren.

Bagage informatie

Voor meer informatie over bagageregelingen klik hier.

GreenSeat

Bij Liveaboards.nl realiseren we ons dat reizen per vliegtuig schadelijke gevolgen heeft voor onze mooie natuur. GreenSeat biedt je een gemakkelijke mogelijkheid om van jouw stoel een "groene" stoel te maken! Door bijbetaling van een klein bedrag compenseer je de uitstoot van je vliegreis. Ga naar GreenSeat om klimaatneutraal te vliegen!

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots