Reisadvies

Liveaboard Silver Banks

Van januari tot april biedt de schitterende Turks & Caicos Aggressor II fantastische trips naar Silver Banks om te snorkelen met bultrug walvissen! Silver Banks ligt ten noorden van de Dominicaanse Republiek, ongeveer op dezelfde afstand van de Turks- en Caicoseilanden.

Tijdens deze bijzondere en indrukwekkende snorkeltrip observeer je de walvissen van heel dichtbij, zowel van boven water als vanuit het water. Je zult ze zien spinnen en spelen, hun jachtgeluiden door het water horen en de kracht en gratie voelen van een van de meest intelligente zoogdieren ter wereld! Dit is een 'once in a lifetime' ervaring om nooit te vergeten!

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Snorkelen bij Silver Banks

Caribische Zee > Dominicaanse Republiek > Liveaboard Silver Banks

Een snorkeltrip om nooit te vergeten! Silver Banks is een van de weinige plekken op aarde waar je kunt zwemmen en snorkelen met bultrugwalvissen!

PrijzenOfferte aanvragen
  
per persoon voor 7 nachten
Soft all-inclusive
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots