Reisadvies

Duikblog

Extra Divers Worldwide blijft groeien!

20-11-2019

Van Mexico en Tobago tot Malta en Spanje. Van Egypte, Oman en Kenia tot IndonesiŽ en AustraliŽ. Extra Divers Worldwide vind je echt over de hele wereld!

Al meer dan 20 jaar is Extra Divers Worldwide actief als duikcentrum in Egypte. Sindsdien is het duikcentrum uitgebreid naar 25 duikcentra wereldwijd, 3 liveaboards en 6 resorts op top locaties. Toch is de meest bijzondere locatie waarschijnlijk het Australische eiland Christmas Island. Nog geen 200 meter uit de kust vind je hier gigantische drop-offs van meer dan 500 meter! En met een beetje geluk spot je naast de 200 soorten onaangetaste koralen ook walvishaaien, hamerhaaien en tijgerhaaien!


Sinds 2011 beschikt Extra Divers over de Oman Explorer liveaboard. Deze liveaboard maakt cruises over de wateren van Oman. Daarnaast is ook de Maluku Explorer in bezit van Extra Divers. Dit is een bijzondere liveaboard, aangezien deze als enige boot rond het exclusieve Halmahera vaart! In de zomer van 2019 werd ook de Red Sea Explorer toegevoegd aan de vloot van Extra Divers. Aan boord genieten de duikers van comfort en goede faciliteiten. Er zijn zelfs al plannen om meer boten te laten varen onder leiding van Extra Divers Worldwide.Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots