Reisadvies

Duikblog

Corona virus en je reis

23-3-2020

Contact met Diving World

Beste reiziger,
Momenteel verkeren wij allemaal in een bizarre en zeer onwerkelijke wereld. Onze prachtige onderwaterwereld verkennen, op vakantie gaan, onbezorgd genieten van het leven en op avontuur gaan.. Iets dat nu even niet meer kan. De enorme impact van het coronavirus raakt ons allemaal diep. Momenteel zijn wij enorm druk met de repatriŽring van vele reizigers die momenteel nog in het buitenland verblijven. Gelukkig zijn bijna alle reizigers inmiddels thuis, onderweg naar huis ůf hebben uitzicht op hun reis naar huis. Heb jij via ons nog een mooie reis in het vooruitzicht staan? Wij houden de wereldwijde besluiten en omstandigheden nauwlettend in de gaten. Mochten er wijzigingen optreden die invloed hebben op je reis, ontvang je hier van ons zo spoedig mogelijk bericht over. Onze medewerkers doen hun uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijke te informeren, maar in deze situatie kan ons antwoord wat langer uitblijven dan dat je van ons bent gewend. Wij vragen hiervoor dan ook je begrip.

Indien je voor 30 april 2020 op reis gaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Je hoeft ons niet direct te contacteren, wij contacteren jou. Je mag er hierin uiteraard op vertrouwen dat wij dit doen in volgorde van urgentie. Momenteel zijn wij nog enorm druk met de repatriŽring van vele reizigers die nog in het buitenland verblijven. Op dit moment ligt hier dan ook onze prioriteit.

Mocht je na 30 april 2020 op reis gaan, zal de reis doorgaan zoals gepland. Zodra er wijzigingen optreden die gevolgen hebben voor uw reis, nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met je op.

Wij danken jullie allen enorm voor het vertrouwen en wij blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te behouden. Zorg goed voor elkaar, zodat wij straks allemaal weer onbezorgd op reis kunnen, onze fascinerende onderwaterwereld mogen ontdekken en onbezorgd kunnen genieten van het leven.

Team Diving World

Coronavoucher

Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, ontvangen een voucher voor de betaalde reissom waarmee de reis omgeboekt kan worden naar een ander moment. De voucher is ťťn jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de wijze waarop de voucher ter beschikking wordt gesteld. Je hoeft hierover dus gťťn contact met ons op te nemen.

Lees meer informatie over de coronavoucher van de voorzitter van de ANVR:
https://www.anvr.nl/AnvrNieuwsbestanden/Brief_voor_klanten_over_Corona-voucher.pdf

Meer informatie over de voucher kun je vinden op de website van onze branche organisatie ANVR en de SGR.
https://www.anvr.nl/archief/overzicht.aspx?tag=Corona-voucher
https://www.sgr.nl/veelgestelde-vragen/

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots