Reisadvies

Filipijnen

Exotisch, kleurrijk en warm boven ťn onder water

Liveaboard in de Filipijnen

Een liveaboard rondom de vele eilanden van de Filipijnen geeft je de mogelijkheid om meerdere eilanden en riffen te bezoeken en te ontdekken. De Filipijnen bestaan uit meer dan 7000 eilanden, omgeven door een prachtige zee die een thuishaven biedt aan een bijzonder rijk onderwater leven. De Filipijnen behoren tot de koraaldriehoek en je vindt er enorm veel variatie. Duik langs steile wanden en afgelegen koraaltorens, vind het kleine macro leven rondom de riffen bij de kust, bezoek de Japanse wrakken en maak kans op ontmoetingen met de grootste vis van de zee: de walvishaai.

De Filipijnen behoren tot het tropisch gebied en de klimatologische omstandigheden zorgen voor een weelderige plantengroei, idyllische stranden en een prachtige onderwaterwereld. Hier vindt de duiker een groot scala aan kleurrijke tropische vissoorten en koralen, muren, grotten en onderwater canyons naast geheimzinnige wrakken die bevolkt worden door grote scholen vissen.

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots