Reisadvies

Uitgebreid zoekenINFORMATIE CORONAVIRUS KLIK HIER

Diving World is lid van de ANVR...Diving World is lid van de SGR...Diving World is lid van de SGRZ...Diving World is lid van het Calamiteitenfonds

Alle liveaboards

Drie keer per dag duiken naar schitterende duikstekken, onbeperkt ontspannen op het zonnedek en genieten van lokale en internationale gerechten. Een liveaboard is de ultieme duikvakantie!

Liveaboard aanbiedingen

Een liveaboard is leuk, maar een liveaboard met korting is nog veel leuker! Hier vind je de laatste liveaboard aanbiedingen en speciale duikcruise acties op een rijtje.

Bijzondere liveaboards

Duiken tussen gigantische scholen hamerhaaien, snorkelen met walvissen of meer dan 600 koraalsoorten ontdekken. Vind hier jouw ultieme bucketlist liveaboard!

Haaien

Duiken tussen de haaien? Op deze duikbestemmingen is het de normaalste zaak van de wereld. Van mako haaien en rifhaaien tot hamerhaaien en de angstaanjagende witte haai.

Macro

Duik jij het liefst naar het allerkleinste onderwaterleven? Op deze macrobestemmingen spot je piepkleine pygmee zeepaardjes, mandarijnvissen en zeenaaktslakken in allerlei kleuren.

Manta's

Manta's hebben iets speciaals. Voor een ontmoeting met een van de meest gracieuze dieren van de onderwaterwereld moet je op een van deze bestemmingen zijn.

Favoriet voor groepen

Met je duikclub of vriendengroep op duikvakantie? Deze liveaboard duikcruises zijn perfect en een geweldige ervaring voor duikgroepen!

Favoriete luxe jachten

Houd je van luxe aan boord, dan zijn deze liveaboard boten speciaal voor jou. Nťt dat beetje extra, geweldige service en meer comfort, heerlijk!

TOP voor groot zeeleven

Haaien, manta's, walvissen en meer. Kan het voor jou niet groot genoeg? Dan vind je hier dť beste liveaboard duikcruises voor het spotten van groot zeeleven!

TOP voor mooi koraal

Aan boord van deze liveaboard duikcruises spot je echt het Šllermooiste koraal. Schitterend hard ťn zacht koraal in felle kleuren, adembenemend mooi!

TOP voor wrakduiken

Liefhebbers van schitterende onderwaterwrakken opgelet! Deze liveaboard boten varen naar gebieden met de meest indrukwekkende wrakken ter wereld!

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots