Reisadvies

MaleisiŽ

Liveaboard in MaleisiŽ

Hier vindt u een wereldberoemde duikplaats: Sipadan in de Celebes Zee. Zowel duikers met een fascinatie voor pelagische vissen als macroleven volledig aan hun trekken. U vindt in deze regio enorme scholen vis, hamerhaaien, witpuntrifhaaien, barracuda's, tonijn en heel veel schildpadden. Maar kijk uit ook naar de verschillende garnalen, kreeften, zeeslakken in alle kleuren van de regenboog, steenvissen en de scholen vlindervissen en rifvissen. Elke duikstek ligt slechts op enkele of een tiental vaarminuten afstand. Kortom een ultieme duikersbestemming!

MaleisiŽ kent een ook een walvishaaiseizoen, namelijk tussen februari en mei. Dan worden deze enorme dieren regelmatig gezien.

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots