Reisadvies

MaleisiŽ Liveaboards

Liveaboards MaleisiŽ

Hier vind je een wereldberoemde duikplaats: Sipadan in de Celebes Zee. Zowel duikers met een fascinatie voor pelagische vissen als macroleven volledig aan hun trekken. Je vindt in deze regio enorme scholen vis, hamerhaaien, witpuntrifhaaien, barracuda's, tonijn en heel veel schildpadden. Maar kijk uit ook naar de verschillende garnalen, kreeften, zeeslakken in alle kleuren van de regenboog, steenvissen en de scholen vlindervissen en rifvissen.

Alle duikstekken liggen op slechts enkele of tientallen minuten varen. Kortom een ultieme duikersbestemming! Ook boven water geniet u van de prachtige natuur en witte koraalstranden.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

MY Celebes Explorer

AziŽ > MaleisiŽ > MaleisiŽ Liveaboards

MV Celebes Explorer is de enige liveaboard in de Celebes zee. Het schip is vervaardigd naar Epyptisch voorbeeld en beschikt over ruime cabines met ensuite sanitair, airco, een ruime salon met dinerrui

PrijzenOfferte aanvragen
  
Per person
Gegarandeerd de beste liveaboard pakketprijzen (inclusief vluchten)
Volpension & duiken
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots