Reisadvies

Bahamas

Duiken met haaien? Op de Bahamaís is dit de normaalste zaak van de wereld!

Liveaboard in de Bahama's

De zuidelijke Bahamas worden vooral door liveaboards bezocht en hier duik je bijzonder ongerept. De wandduiken zijn spectaculair, beginnend op een diepte van circa 35 meter, gevold door een aantal ondiepere rifwanden. Er bestaat een grote kans op het zien van de hamerhaaien en de prachtig begroeide wanden bieden meer dan voldoende uitdaging voor de liefhebbers van macro en koraalformaties.

Door de spreiding van de eilanden is het onderwater leven zeer gevarieerd. Zo vind je er blue holes, wanden, grotten en wrakken, mooie koraaltuinen maar ook de pelagics als vele soorten haaien. De Bahama's zijn zowel voor de beginner als de ervaren duiker een groot avontuur!

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots