Reisadvies

Belize

De Great Blue Hole en het één na grootste barrièrerif ter wereld!

Liveaboard in Belize

Belize ligt aan de Noordoost kust van Midden-Amerika en wordt in het Noorden begrensd door Mexico, in het Zuiden en Westen door Guatemala en in het Oosten door de Caribische Zee. Met één been in de Midden-Amerikaanse jungle en het andere ondergedompeld in de Caribische Zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed van terrestrische en mariene soorten in Belize en de diversiteit in ecosystemen, geven het land een belangrijke plaats in de belangrijke “Mesoamerican Biological Corridor” habitat. Dit kleine land herbergt het op één na grootste koraalrif ter wereld en 3 van de 4 atollen op het Westelijk halfrond. De parel op de kroon van het Caribische duikgebied!

200 tropische palmeilandjes met prachtige zandstranden en een caleidoscoop van koraal, vissen, dolfijnen en schildpadden liggen voor de 280km lange kuststrook. In het binnenland onderzoeken avontuurlijke reizigers de ruïnes van oude Maya beschavingen of verkennen de vele nationale parken, natuurreservaten en zeereservaten. Kortom, de ultieme duikvakantiebestemming!

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dé liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots