Reisadvies

Belize Liveaboards

Liveaboards Belize

Belize ligt aan de noordoostkust van Midden-Amerika en wordt in het noorden begrensd door Mexico, in het zuiden en westen door Guatemala en in het oosten door de Caribische Zee. Met ťťn been in de Midden-Amerikaanse jungle en het andere ondergedompeld in de Caribische Zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed van terrestrische en mariene soorten in Belize en de diversiteit in ecosystemen, geven het land een belangrijke plaats in de belangrijke ďMesoamerican Biological CorridorĒ habitat. Dit kleine land herbergt het op ťťn na grootste koraalrif ter wereld en 3 van de 4 atollen op het Westelijk halfrond. De parel op de kroon van het Caribische duikgebied!

200 tropische palmeilandjes met prachtige zandstranden en een caleidoscoop van koraal, vissen, dolfijnen en schildpadden liggen voor de 280km lange kuststrook. In het binnenland onderzoeken avontuurlijke reizigers de ruÔnes van oude Maya beschavingen of verkennen de vele nationale parken, natuurreservaten en zee reservaten. Kortom, de ultieme duikvakantiebestemming!

Liveaboard vertrekschema

2 gevonden.

MY Belize Aggressor III

Caribische Zee > Belize > Belize Liveaboards

De Belize Aggressor III is een aluminium jacht van 36 meter lang, gebouwd en uitgerust om comfort, veiligheid en stabiliteit te bieden en vertrekt elke zaterdag voor een week van zorgeloos duiken op d

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2723,-
Per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info

MY Belize Aggressor IV

Caribische Zee > Belize > Belize Liveaboards

Belize Aggressor IV heeft zich gespecialiseerd in de beste duiklocaties die Belize te bieden heeft; de muren van de Lighthouse Rif Atol en Turneffe.

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2723,-
Per persoon voor 7 nachten
100% gegarandeerd: De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-inclusive
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots