Reisadvies

Belize Routes

Liveaboard routes rond Belize

Belize ligt aan de noordoostkust van Midden-Amerika en grenst in het noorden aan Mexico, in het zuiden en westen aan Guatemala en in het oosten aan de Caraïbische Zee. Met één been in de jungle en het andere ondergedompeld in de warme zee, combineert Belize het beste van twee werelden. De overvloed aan terrestrische en mariene soorten én de diversiteit in ecosystemen geven Belize een plaats in de belangrijke “Mesoamerican Biological Corridor”. Het kleine land herbergt het op één na grootste koraalrif ter wereld en drie van de vier atollen op het westelijk halfrond.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Atollen van Belize

Caribische Zee > Belize > Belize Routes

Met zicht dat oploopt tot 50 meter spot je sponsformaties, zachte koralen en veel verpleegsterhaaien, schildpadden en roggen. Natuurlijk ontbreekt de Blue Hole niet!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dé liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots