Reisadvies

Antillen Liveaboards

Liveaboards Antillen

Je zult versteld staan tijdens het duiken in de Noordoost Caribische Zee. Hoewel er in de bekende duikbladen niet vaak ruchtbaarheid aan gegeven wordt, is de variatie in topografie en duikstekken, die gedurende de liveaboard week worden aangedaan, bijzonder verrassend!

Het noordoostelijke deel van het Caribische gebied is een interessante regio met haar mix van Nederlandse, Britse, Franse en lokale culturen tegen het decor van een aantal van de mooiste eilanden in het hele Caribische gebied.

Saba is de top van een slapende vulkaan met een oppervlakte van 7,5 km2, die zoín 1000 meter boven het zeeoppervlak uitrijst. Het eiland is omgeven door vulkanisch zand en staat bekend om de pinakels die langs de kust verzonken liggen. De ruige topografie boven water wordt onder water weerspiegeld en het overvloedige zeeleven hier resulteerde in 1987 in de stichting van het Saba Marine Park.

St. Kitts biedt waarschijnlijk de grootste diversiteit in duikstekken. Vingerriffen, courante wrakken en een groot aantal drop-offs zullen tot je verbeelding spreken. Als je over een scherpe blik beschikt, kom je hier regelmatig zeeleven tegen dat in andere gebieden van de Caribische zee als zeldzaam wordt beschouwd!

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

MY Caribbean Explorer II

Caribische Zee > De Antillen > Antillen Liveaboards

Aanbieding: Enorme kortingen op geselecteerde trips!

De Caribbean Explorer II vertrekt iedere zaterdag voor haar 8-daagse (7 nachten) duikexpeditie, afwisselend vanaf de haven van St. Maarten of vanaf St. Kitts.

PrijzenOfferte aanvragen
   
€2095,-
Vanaf €1225,-
Per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen! (Vraag een offerte aan)
All-inclusive
Boeken & meer info
1 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots