Reisadvies

Honduras Routes

Liveaboard routes rond Honduras

Liveaboard bootreizen zijn de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onderwaterwereld van Honduras. Je hebt de mogelijkheid om meerdere duiken per dag te maken Aan boord geniet je niet alleen van het prachtige uitzicht op schouwspellen die vanaf het droge niet te zien zijn, maar ook van uitstekende service. Daarnaast beschikken de boten over eerste klas accommodaties. De kwaliteit en gastvrijheid aan boord zijn van gelijke kwaliteit. Iedere boot heeft haar eigen specifieke sfeer, hierdoor kun je kiezen voor een boot waar je je helemaal thuis voelt!

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Bay Islands (Utila)

Caribische Zee > Honduras > Honduras Routes

Een liveaboard trip rond Honduras Bay Islands betekend een week vol CaraÔbische duiken naar kleurrijk koraal, dramatische drop-offs en rotsformaties.

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots