Reisadvies

Kaaimaneilanden

Drie kleine paradijselijke eilandjes bekend vanwege de tamme pijlstaartroggen!

Liveaboard Kaaimaneilanden

Het water rond de Kaaimaneilanden is zo helder dat je vaak wel meer dan 30 meter zicht hebt. Onder water vind je tientallen kilometers koraalrif, dat je op sommige plekken al zwemmend vanaf de kust kunt bereiken. In totaal zijn er meer dan 250 duikstekken beschikbaar rond de Kaaimaneilanden. Steile wanden, sponzen, koraal, rifvissen en vele wrakken verschuilen zich onder het wateroppervlak. De kans op ontmoetingen met schildpadden en grote alen is vrij groot. Met een beetje geluk spot je zelfs mantaís!

Een van de meest populaire stekken voor duikers ťn snorkelaars is Stingray City. De overblijfselen die lokale vissers hier overboord gooien trekt enorm veel pijlstaartroggen aan die tegenwoordig al helemaal aan mensen gewend zijn. De pijlstaartroggen spot je dan ook tijdens bijna iedere duik, net als schildpadden, adelaarsroggen, barracudaís, murenen en tropische vissen.

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots