Reisadvies

Turks & Caicos Liveaboards

Liveaboards Turks & Caicos

CaraÔbische rifhaaien komen hier veel voor, maar ook spotted eagle rays, jacks, grouper, en schildpadden. Ook frequent gespot worden de blacktips, tijger haaien, hamerhaaien en manta's. Beroemd om zijn spectaculaire muren overgoten met enorme gorgonian fans, barrell sponges, hardkoralen bogen en macroleven maken een duik in het water van de Turks- en Caicoseilanden tot een onvergetelijke ervaring.

Veel van de duikstekken bevinden zich buiten de grenzen van het Prinses Alexandra Nationaal Park, wat voorziet in een strikte bescherming van het meeste van het maritieme leven in de omgeving van Provo. Alle duik operators in de omgeving ondersteunen enthousiast de discussie over de bescherming van het gebied. Ze werken mee aan de beschermende maatregelen om met elkaar te zorgen dat de Turks- en Caicoseilanden en haar wateren schoon blijven voor toekomstige bezoekers.

De wateren van de Turks- en Caicoseilanden zijn befaamd om het uitstekende zicht onder water, high voltage wall dives, en de overvloed aan het maritieme leven in alle maten en soorten. Nauwelijks regenval en betrouwbare zeestromingen dragen bij aan het opmerkelijk goede zicht onder water en zorgen voor voedsel voor de vele pelagische soorten die in deze wateren voorkomen.

Liveaboard vertrekschema

2 gevonden.

MY Turks & Caicos Aggressor II

Caribische Zee > Turks & Caicos > Turks & Caicos Liveaboards

De Turks & Caicos Aggressor II verwent haar gasten van April tot en met December met spannende duiken langs de kusten van Providenciales, West Caicos en French Cay.

PrijzenOfferte aanvragen
   
Vanaf €2042,-
per persoon voor 7 nachten
De beste vlucht & liveaboard pakketprijzen: 100% gegarandeerd!
All-inclusive
Boeken & meer info

MY Turks & Caicos Explorer

Caribische Zee > Turks & Caicos > Turks & Caicos Liveaboards

Aanbieding: Fantastische zomer specials!

De Turks & Caicos Explorer II is een ruim 37 meter lang aluminium jacht en biedt plek aan 20 passagiers verdeelt over 10 hutten.

PrijzenOfferte aanvragen
  
€1985,-
Vanaf €1585,-
Per persoon voor 7 nachten
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
All-Inclusive!
Boeken & meer info
2 gevonden.

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots