Reisadvies

Galapagos

De echte duikliefhebber můet dit gezien hebben!

Liveaboard rond de Galapagos

Er zijn een aantal plekken in de wereld die je als duikliefhebber gezien moet hebben. De Galapagoseilanden is daar ťťn van! Geen andere plek op aarde biedt zoín variŽteit aan zeeleven. Van spannende duiken met haaien tot zwemmende schildpadden en zeeleeuwen.

Duiken rond de Galapagoseilanden kan zeer uitdagend zijn. Onder water heb je grote kans op ontmoetingen met scholen hamerhaaien, Galapagoshaaien, walvishaaien, mantaís en een grote hoeveelheid andere pelagische vissoorten. Een duik met zeeleeuwen en pinguÔns is een bijzondere ervaring. Net als een ontmoeting met tijgerhaaien, zwarte en blauwe marlijnen of orkaís! Hiervoor is wel een beetje extra geluk nodig.

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots