Reisadvies

Galapagos Routes

Liveaboard routes rond de Galapagos

Duiken bij de Galapagos eilanden kan zeer uitdagend zijn, maar het is alle moeite dubbel en dwars waard! De Galapagoseilanden zijn een verspreide groep eilanden, die zich ter hoogte van de evenaar in de Stille Oceaan over een gebied van ongeveer 60.000 km2 uitstrekken. De Galapagos behoren ongetwijfeld tot de meest opwindende duikbestemmingen ter wereld. Hier krijg je de gelegenheid te duiken met speelse zeeleeuwen en diverse haaiensoorten, walvishaaien en wolken van tonijn bij de beroemde eilanden Darwin en Wolf. Je vindt er verder zeeschildpadden, kleurrijke krabben en kreeften, roggen, zeeleguanen, dolfijnen en ontelbare soorten tropische vissen.

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Galapagos Islands

Grote Oceaan > Galapagos > Galapagos Routes > TOP voor groot zeeleven

Hťt walhalla voor de duikliefhebber! Rond de Galapagos zwemmen manta's, zeeleeuwen, pinguÔns, Galapagoshaaien, zeehonden, hamerhaaien, walvishaaien, ..

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots