Reisadvies

Malediven

Spot mantaís, walvishaaien en koraalformaties

Liveaboard in de Malediven

Een van de beste manieren om veel en plezierig te duiken is een liveaboard op een cruiseboot. U geniet van een uitstekende service aan boord en maakt minimaal drie duiken per dag op de mooiste plekken van de Malediven!

De schoonheid van wat zich onder water bevindt is hier niet in woorden uit te drukken, of u nu duikt vanaf een liveaboard boot, een "dhoni" (lokale boot) of alleen maar het huisrif bezoekt. Er zijn enorme zachte koraal formaties, vissen met alle kleuren van de regenboog, maar er is bovenal een kans dat er een ontmoeting plaatsvindt met de reusachtige bezoekers waarvoor de zee rond de Malediven zo bekend is. "Toevallige" ontmoetingen met walvishaaien en de gracieuze manta`s komen vaker voor dan u denkt. Grijze en witpuntrifhaaien komen regelmatig voor net als de vele andere soorten bezoekers van het rif.

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots