Reisadvies

Seychellen

Kristalhelder water, granietrotsen bedekt met koraal en meer dan 1000 verschillende vissoorten

Liveaboard rond de Seychellen

Een liveaboard duikvakantie is de beste manier om optimaal te genieten van de indrukwekkende onderwaterwereld van de Seychellen. U heeft de mogelijkheid 3 of meer duiken per dag te maken! Aan boord geniet u niet alleen van het prachtige uitzicht op schouwspellen die vanaf het droge niet te zien zijn, maar ook van een uitstekende service.

Het kristalheldere water rond de Seychellen is de thuisbasis van meer dan 1000 soorten vis en 300 soorten koraal! Direct langs de zandstranden, waar diverse schildpadsoorten hun eieren leggen, zwemmen vissen langs de mooiste riffen, koraalwanden, pilaren, wrakken en kloven. Onderwaterwezens die je tegen kunt komen zijn onder andere murenes, koraalduivels, inktvissen, vleermuisvissen, anemoonvissen, barracudaís, lipvissen en kogelvissen.

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots