Reisadvies

Fiji

333 tropische eilanden helemaal aan de andere kant van de wereld!

Liveaboard rond Fiji

Welkom in de koraalhoofdstad van de wereld! De onderwaterwereld rond Fiji ontdek je het beste vanaf een liveaboard. De boot vaart tussen vele eilanden, waardoor je een compleet beeld krijgt van de regio. De ongerepte koraalriffen zijn een hoogtepunt. Met zekerheid duik je naar een aantal van de meest gezonde en dichte koraalriffen. Het leven onder water is niet minder indrukwekkend. Rifhaaien en adelaarsroggen wordt regelmatig gespot. Clownvissen zoeken bescherming tussen de anemonen, wanneer snappers en lipvissen passeren. Kijk ook uit voor schitterende zeepaardjes.

Tijdens een liveaboard in Fiji vaar je van Suva op het hoofdeiland Makongi Island via het eiland Wakaya. Onderwater zijn muren en kanalen dť plek voor mantaís, hamerhaaien en andere haaisoorten. Wakaya Pass is een diepe afgrond, perfect voor het bewonderen van haaien. Rond de eilanden van Fiji heb je ook kans op het spotten van dolfijnen, walvissen en zelfs orkaís!

Liveaboard vertrekschema

Vind je duikbestemming op de kaart

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots