Reisadvies

Palau Routes

Liveaboard routes rond Palau

Bij aankomst op de luchthaven van Palau zie je al waarvoor je komt, namelijk de prachtige onderwaterwereld! De luchthaven is door een kunstenaar voorzien van een enorme impressie van hetgeen je onder water mag verwachten: prachtige koralen en veel vis. De mooie Rock Islands, die als groene paddestoelen boven het water lijken te zweven, de cultuur en legendes waarmee het land gezegend is en die in ere worden gehouden, maken Palau tot een heel speciale bestemming. Snorkel tussen tienduizenden kwallen in het jelly fish lake en maak fantastische (stroom) duiken naar wrakken, in kanalen, blue holes en mooie koraaltuinen. Een vakantie die je niet snel zal vergeten!

Liveaboard vertrekschema

1 gevonden.

Ngmelis, Peleliu & Koror

OceaniŽ > Palau > Palau Routes

Van prachtige steile wanden, grote vissen en blue holes tot fantastische koraaltuinen ťn de aanwezigheid van haaien en manta's. Palau heeft het allemaal!

Offerte aanvragen
  
Liveaboard route
Gegarandeerd de beste vlucht & liveaboard pakketprijzen!
Duikcruise accomodatie
Boeken & meer info
1 gevonden.

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots