Reisadvies

Liveaboards

Atlantische Oceaan

Atlantische Oceaan

De Azoren worden gekenmerkt door een van de hoogste concentratie walvisachtige wereldwijd. Tijdens een liveaboards spot je niet alleen walvissen en dolfijnen, maar met een beetje geluk ook haaien!

AziŽ

AziŽ

In het zuidoosten van AziŽ spot je vooral schitterend koraal en kleurrijke tropische vissen. Van de Similan Eilanden in Thailand tot de meest afgelegen gebieden, zoals Raja Ampat in IndonesiŽ.

Caribische Zee

Caribische Zee

Van duiken naar haaien rond de Bahama's, de Great Blue Hole in Belize en walvissen in de Dominicaanse Republiek. De combinatie van groot en klein onderwaterleven maken een duikvakantie compleet!

Grote Oceaan

Grote Oceaan

Bereid je voor op witte haaien, walvishaaien, dolfijnen, mantaís, hamerhaaien, adelaarsroggen, zeeleeuwen en pinguÔns. En dat is nog lang niet alles wat je tegen kunt komen onder water!

Indische Oceaan

Indische Oceaan

Duik in het kristalheldere water rond de Seychellen of geniet van een schitterende liveaboard op de Malediven. Houd je van ontdekken dan is Oman een absolute topper!

OceaniŽ

OceaniŽ

Fiji, HawaÔ, Palau, Solomonseilanden en Yap zijn droombestemmingen helemaal aan de andere kant van de wereld. Spot haaien bij Fiji of neem als een van de weinigen een kijkje rond de Solomonseilanden.

Rode Zee

Rode Zee

Eťn van de mooiste en meest bekende duikgebieden ter wereld is de Rode Zee. Niet alleen in Egypte, maar ook rond Sudan kun je schitterend duiken vanaf een (luxe) liveaboard.

Wereldwijde Groepsreizen

Wereldwijde Groepsreizen

Hier vind je ons unieke aanbod liveaboard trips met hoge korting in de allerbeste duikperiodes naar exclusieve bestemmingen over de hele wereld! Allťťn te boeken bij Liveaboards.

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots