Reisadvies

Offerte aanvragen

Weet jij al waar jouw volgende liveaboard vakantie naartoe gaat? Vraag hieronder dan geheel vrijblijvend een offerte aan en wij maken een goed geprijsd reisvoorstel op basis van jouw wensen!

Naam

*

E-mailadres

*

Telefoonnummer

*

Woonplaats

Eerst mogelijke vertrekdatum

Laatst mogelijke retourdatum

Gewenste reisduur

Aantal volwassenen

Aantal kinderen (met leeftijd)

Bestemming

Wil je advies of een offerte voor alternatieven, gebaseerd op de verstrekte informatie?

Aanvullende informatie(Geef zo veel mogelijk voorkeuren die wij kunnen gebruiken om een gepaste offerte te kunnen samenstellen. Denk daarbij aan wel/niet duikers, gewenst luxe niveau, keuze volpension/all-inclusive, maximaal te besteden budget, etc.)


Ik wil de gratis e-mail nieuwsbrief ontvangen (allťťn klanten die zijn aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangen klantenkorting op een volgende reis).


* deze velden zijn verplicht

Tik de validatiecode over in het tekstvakje

*

Door verder te gaan bevestig ik dat ik 16 jaar of ouder ben en ik kennis heb genomen en akkoord ga met de privacy policy van Liveaboards (Diving World Nederland BV)

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dť liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd ťn scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR ťn het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots