Reisadvies

Corona Update

Diving World Corona Policy

Corona Refund

Corona Refund Garantie voor ALLE bestemmingen

Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Wil je nu alvast boeken maar wil je geen voucher ontvangen als je duikreis door Corona restricties wordt geannuleerd?
Maak je geen zorgen! Diving World heeft voor al haar bestemmingen, de Corona Refund Garantie ofwel geld terug garantie!

Reserveer je volgende duikreis naar één van onze duikvakantie bestemmingen en geniet van deze fantastische voordelen:

  • Profiteer nu van de huidige lage prijzen!
  • Ontvang je betaalde reissom terug indien je reis niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.
  • Geniet van de uitgebreid garanties van de enige ANVR, SGR én Calamiteitenfonds aangesloten duikreisorganisatie.

De Corona Refund Garantie is geldig voor:
- alle bestemmingen met een groen of geel reisdavies bij boeking
- alle bestemmingen in Europa of de Antillen met een oranje reisadvies bij boeking en met vertrek vanaf 01 januari 2021
- alle overige bestemmingen met een oranje reisadvies bij boeking en met vertrek vanaf 01 april 2021

Meer informatie


Boeken zonder aanbetaling - BOEK NU, BETAAL LATER!

Om je duikvakantie plannen nóg leuker te maken hebben wij onze betalingsvoorwaarden versoepeld! Betaal geen aanbetaling bij het reserveren van een verre duikvakantie waarbij je vlucht wordt uitgevoerd door oa. KLM, Singapore Airlines, Garuda of Etihad! Plan en boek nú jouw duikvakantie en profiteer van waanzinnige vroeg boek aanbiedingen! Deze actie is geldig op geselecteerde reizen naar onder andere:

Hoe werkt het?

  • Mail, bel of vraag een offerte op voor je favoriet duikbestemming hier. Als je liever een vrijblijvend advies over een nieuw duikavontuur wilt ontvangen klik dan hier.
  • Maak een boeking onder de vertrouwde ANVR-voorwaarden, maar betaal de reis pas 6 weken voor vertrek. (Poliskosten en premies voor verzekeringen moet wel direct worden voldaan)
  • Deze actie is te combineren met onze Corona Refund Garantie!
  • De reis valt onder de dekking van de ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en mét repatriëringsgarantie.
  • Deze actie is geldig voor boekingen gemaakt t/m 31 december 2020 met vertrekdata vanaf 01 april 2021.


ANVR Repatriëringsgarantie:

Met een pakketreis van een ANVR reisorganisatie, zoals Diving World, ben je automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit, met een pakketreis ben je er van verzekerd dat Diving World jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt. Meer hierover lees je in de ANVR Reizigersvoorwaarden.

We bespreken samen de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op je bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat. Mocht je de vakantie in alle veiligheid voort kunnen zetten, helpen wij je hier uiteraard ook graag mee.


SGR Corona Voucher

Naar aanleiding van de uitzonderlijke situatie die is ontstaan als gevolg van het coronavirus/COVID-19 zijn veel reizen geannuleerd. Reizigers waarvan de reis is geannuleerd door Diving World (en valt niet onder onze Corona Refund Garantie) ontvangen een voucher voor de betaalde reissom waarmee de reis opnieuw geboekt kan worden naar een ander moment. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. U kunt de voucher bij Diving World inwisselen onder de hierna te noemen voorwaarden.

Meer informatie


Reizen in corona tijd

Om op vakantie te gaan, moet je hedendaags bij veel bestemmingen mogelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden en je houden aan lokale regels en restricties in verband met het corona virus. Wij raden je aan om zo veel mogelijk de website van het toeristenbureau van jouw vakantiebestemming te raadplegen voor de laatste update omtrent de COVID-19 regels op jouw vakantiebestemming. Uiteraard blijven de regels omtrent het handenwassen, afstand houden en niezen in je elleboog gelden in alle landen wereldwijd. Daarnaast kun je veel up to date informatie vinden op de website van de overheid.

Per luchtvaartmaatschappij kunnen de regels omtrent het reizen verschillen. Één van de belangrijkste regels bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen is dat het reizen met een mondkapje verplicht zal zijn. Houdt er daarom ook rekening mee dat je voldoende mondkapjes mee neemt. Hetzelfde geldt mogelijk voor het dragen van handschoenen, dat bij draagt aan je eigen handhygiëne. Raadpleeg dan de website van je uitvoerende luchtvaartmaatschappij voor meer informatie met betrekking tot coronamaatregelen.

Meer informatie

Klanten aan het woord

Liveaboards

Liveaboards (Diving World Nederland B.V.) is dé liveaboardspecialist van de lage landen!

Al vanaf 1997 bieden wij schitterende liveaboard duikcruises aan naar meer dan 25 bestemmingen wereldwijd. Liveaboards werkt nauw samen met de beste liveaboard vloten ter wereld, waardoor ons aanbod enorm groot, gevarieerd én scherp geprijsd is!

Naast liveaboard duikcruises, bieden wij op Diving World ook duikreizen naar resorts over de hele wereld en diverse maatwerkreizen aan.

Met Liveaboards ga je ZEKER op reis. Wij zijn namelijk aangesloten bij ANVR, SGR én het Calamiteitenfonds!

Volg ons op Social Media

Hotspots